X
Produkt byl přidán do objednávky.

Váš košík je prázdný

[x]

Přihlásit se

Úvod Recenze zákazníků

Recenze zákazníků obchodu DIGIPROFI.CZ na kvalitu služeb

Vytvořili jsme tuto stránku ve spolupráci se spol. Miton CZ, s.r.o. provozující portál HEUREKA.cz. Služba se jmenuje Ověřeno zákazníky a pracuje bez jakéhokoli zásahu z naší strany. Tento portál nám zároveň poskytuje tolik potřebnou zpětnou vazbu od našich zákazníků ve formě dotazníku na naše služby a spokojenost.

Budeme zveřejňovat kompletní dotazník jež je zasílán zákazníkům po uskutečnění obchodu. Nebudeme vymazávat nehodící se recenze či jednotlivé kolonky. Jsme si vědomi všech úskalí, které to může přinést, ale my vám chceme ukazovat věrné a realistické hodnocení našich zákazníků. A to i negativní. Chyby se bohužel stávají a nelze uspokojit každého zákazníka ač bychom moc chtěli.

Našim cílem je ukázat vám věrný obraz našeho obchodu a kvality služeb. Náš tým to bude motivovat k maximálnímu úsilí uspokojit vaše potřeby a s nadšením číst váše pozitivní ohlasy na naši práci a vaši radost z objednávky :-)

Váš tým DIGIPROFI.CZ

Vytisknout stránku

  • Datum: 2.9.2017
  • Celkové hodnocení: Našla jsem zboží v barvě, která nikde nebyla
  • Celkové hodnocení: * * * * *
  • Doba doručení: * * * * *
  • Přehlednost obchodu: * * * * *
  • Kvalita komunikace obchodu: * * * * *
  • Datum: 1.9.2017
  • Jméno: Jolana
  • Slabiny: Komunikace vázne,žádná reakce na email, zboží nedodáno v lhůtě, kterou napsali.
  • Celkové hodnocení: Nedoporučuji tento internetový obchod.
  • Celkové hodnocení: * * * * *
  • Doba doručení: * * * * *
  • Přehlednost obchodu: * * * * *
  • Kvalita komunikace obchodu: * * * * *
  • Datum: 27.8.2017
  • Výhody: Bez starosti a jednoduchost
  • Celkové hodnocení: Bez starosti, jednoduchost a poměrně i rychlost.
  • Celkové hodnocení: * * * * *
  • Doba doručení: * * * * *
  • Přehlednost obchodu: * * * * *
  • Kvalita komunikace obchodu: * * * * *
  • Datum: 9.7.2017
  • Slabiny: Objednané zboží ještě nepřišlo.
  • Doba doručení: * * * * *
  • Přehlednost obchodu: * * * * *
  • Datum: 8.7.2017
  • Jméno: Jarka
  • Celkové hodnocení: objednávka byla uhrazena 26.6.2017 a do dnešního dne, to je 8.7., nemáme žádnou informaci i když jsme jí e-mailem požadovali před týdnem.
  • Datum: 2.2.2017
  • Výhody: Dobra cena a plné lokalizován produkt.
  • Celkové hodnocení: * * * * *
  • Doba doručení: * * * * *
  • Přehlednost obchodu: * * * * *
  • Kvalita komunikace obchodu: * * * * *
  • Datum: 21.1.2017
  • Výhody: výhody internetového obchidu - nákup z domu
  • Slabiny: nevýhoda internetového obchodu - zboží není fyzicky k mání
  • Celkové hodnocení: Doporučuji nákup v tomto eshopu
  • Celkové hodnocení: * * * * *
  • Doba doručení: * * * * *
  • Přehlednost obchodu: * * * * *
  • Kvalita komunikace obchodu: * * * * *
  • Datum: 29.12.2016
  • Jméno: Jarda
  • Výhody: klid při výběru a možnost porovnat ceny s podobným výrobkem
  • Celkové hodnocení: prozatimní zkušenosti jsou dobré ano doporučuji perfektní popis výrobku
  • Celkové hodnocení: * * * * *
  • Doba doručení: * * * * *
  • Přehlednost obchodu: * * * * *
  • Kvalita komunikace obchodu: * * * * *
  • Datum: 26.12.2016
  • Jméno: jabava
  • Výhody: dobré zboží
  • Celkové hodnocení: zajímavé zboží
  • Celkové hodnocení: * * * * *
  • Doba doručení: * * * * *
  • Přehlednost obchodu: * * * * *
  • Kvalita komunikace obchodu: * * * * *
  • Datum: 17.12.2016
  • Jméno: Helča
  • Celkové hodnocení: Preparační sada za nižší cenu než jinde. Celková spokojenost
  • Celkové hodnocení: * * * * *
  • Doba doručení: * * * * *
  • Přehlednost obchodu: * * * * *
  • Kvalita komunikace obchodu: * * * * *
  • Datum: 12.12.2016
  • Jméno: Iva
  • Slabiny: je to jiz 14 dnů a platbu ještě nevrátili,telefon nikdo nebere, čili nekomunikují
  • Celkové hodnocení: Neplatit předem!!!
  • Reakce obchodu: Dobrý den, na tel. jsme v pracovní době od 9-17. O nedostupnosti zboží jsme vás informovali emailem 29.11. 15:55 a stornovalo objednávku. Peníze vám samozřejmě vrátíme, účetní to zřejmě teď před vánoci v takovém presu přehlédla. Omlouváme se a děkujeme za pochopení eOD.cz

Novinky na e-mail

Novinky

30/ 5 2017

Vybavení pro SNOEZELEN

Nabízíme veselé doplňky pro vybavení snoezelen místnosti. Všechny pomůcky pro zařízení multismyslové místnosti Snoezelen najdete u nás nyní se slevou až 25%.

Více »
23/ 5 2017

AKCE sleva až 34% na baterie

Právě teď  pro Vás máme akční nabídku baterií. Nakupte je se slevou až 34%. Nabízíme baterie do notebooků, fotoaparátů, mobilních telefonů, tužkové baterie a další. Akce do 30.5. nebo vyprodání.

Více »
16/ 5 2017

Míčová hra KIN-BALL a slevy až 25%

Máte rádi kolektivní hry?  Kin-ball je hra pro děti i dospělé a je nenáročná na vybavení. V této akční nabídce máte možnost získat slevy až 25%. Akce do 23.5. nebo vyprodání.

Více »

Archiv novinek